Dit doen we

Bouwburo Postma is het bureau voor al uw staalconstructies. Wij ontwerpen en berekenen, met ruim vijftien jaar ervaring, staalconstructies voor (staal)bedrijven en particulieren. Wij berekenen, ontwerpen en bereiden alles voor u voor: zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Staalconstructies van A tot Z!

Berekenen met software

Om uw project perfect te laten verlopen, maken wij op maat gemaakte detailberekeningen van ankers, voetplaten en verbindingen. Dit doen we met software op 2D- raamwerkbasis en/of met 3D-modellen: met software kunnen wij de constructie virtueel vormgeven. Ook voor eenvoudige berekeningen voor staalconstructies bent u bij Bouwburo Postma aan het juiste adres. Voor grote constructies verbinding wij u graag aan een constructeur die verschillende materialen kan berekenen: beton, staal en hout.

(Economisch voordelig) ontwerpen

Bij het ontwerpen van staalconstructies met onze 2D- en 3D software kijken wij ook wat de meest voordelige oplossing is voor uw project. Een oplossing die bijvoorbeeld op het gebied van laswerk en montage de minste kosten oplevert. Met deze resultaten creëren we een op maat gemaakt 3D-model in Tekla, een vooraanstaand softwareprogramma op het gebied van BIM (Building Information Modeling) techniek.

Calculatie: tot in de puntjes voorbereid

Wij helpen graag met het voorbereiden van de bouw van staalconstructies. Als de eerste stappen zijn doorgenomen, leveren wij alle data voor de verwerking van uw constructie. U ontvang de NC-files, step-files en lijsten, zodat de verwerking kan beginnen. Wij zorgen voor concrete montage-overzichten en genereren werkplaatstekeningen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat Bouwburo Postma voor uw project kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u mee.