Projecten

Lanskip Hindeloopen 2018

Vlakbij het nieuwe station in Hindeloopen wordt een nieuwe boerderij gebouwd. Niet zomaar een boerderij: deze boerderij staat op zijn kop. Met andere woorden: het puntdak ligt op de grond en de onderste verdieping komt nu bovenin. Maar waarom?

TT Assen 2017/2018

Het TT Circuit Assen (ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe en The Cathedral of Speed) is een in Assen, (Nederland) gelegen circuit, dat gebruikt wordt voor onder meer de TT Assen, WK Superbike en het Brits kampioenschap superbike.

Ausnutria Hyproca Heerenveen 2014

Ausnutria heeft een geschiedenis van ruim 100 jaar en daarmee veel ervaring in de productie van flesvoeding en andere soorten zuivelproducten.

La Mar theater in Amsterdam 2009-2010

Oorspronkelijk was op deze plek vanaf 1887 de Spieghelschool gehuisvest voor lager onderwijs, maar in de jaren dertig werd het gebouw als huisvesting voor een school afgekeurd.

Luifel veerboot Texel

Hebt u het al gespot? Voor de veerboot naar Texel realiseerden wij de constructie voor de luifel.

Faber te Joure

Een nieuwe hal voor Faber Joure. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vervoer en montage van groot materieel. Een familie bedrijf die sinds 1991 in Joure is gevestigd. De uitdaging om oplossingen te vinden voor bijzondere opdrachten is hun drijfveer.

Josephkerk

De Josephkerk in Alkmaar is gescand aangeleverd. De binnenkant van de kerk is gescand aangeleverd waarbij wij de constructie zo passend konden uitwerken. De constructie kon zonder hak en breekwerk worden geplaatst.